
انار، شمارۀ بیست و دوم/آذر 1397، /
انار؛ ماهنامۀ سبک زندگی اپلیکیشن کوزه
شمارۀ بیستو دوم- آذر 1397
سردبیر: پریا آقایی
دبیر تحریریه وآتلـیه: فاطمه حسنوند
گرافیک و صفحـهآرایی: فاطمـه قنائی
تدوین: نسیم آزاد/ محمدحسین داستان
ویراستار: سارا مطلوب
زیبایی و مدلینگ: سارا حقگو
ادب و هنـر: مسیح مستـوفی
با سپاس از همکاری: سجاد افشـاریان، آوا فیـاض
مریم حسنوند، احسان ظلیپور، متین یاراحمـدی
مصطفی قاهری، کافه ایرانشهر و خانهموزۀ بتهوون
پیام پارسـایی و سعید درویشـی
سپاس ویژه: لیلا بلوکات
ویدیو ها برگشت به ليست
صفحه 5:
آینه؛ ماسک عسل؛ ضد جوشهای مزاحم
تابهحال شده از خواب برخیزید و ناگهان ببینید جوش چرکی زشتی روی صورتتان خودنمایی میکند، درحالیکه فردا به مهمانی دعوتید یا قرار ملاقاتی دارید که برایتان خیلی مهم است؟ در چنین موقعیتی نهتنها زشتی جوش آزارتان میدهد، بلکه نگرانی ازبیننرفتن آن بیشتر باعث آزردگی خاطرتان میشود. اما نگران نباشید! ما در این شماره، راه حل سریع و معجزهآسایی داریم تا از شر این جوشهای مزاحم خلاص شوید.
صفحه6:
چکاپ؛ عوامل سفید شدن مو و راههای پیشگیری آن
سفید شدن مو بر اثر از دست دادن پیگمنتهای (دانههای رنگی) مو اتفاق میافتد.
درواقع درستتر است بگوییم سفید شدن مو وقتی روی میدهد که موهای تازه از پیگمنتهای رنگی کمی برخوردارند.
مو درواقع قسمت یا ضمیمهای از پوست محسوب میشود و شامل سلولهایی است که مشابه آنها در لایـۀ خـارجی پوست به نام روپـوسـت یا اپیدرم قرار دارد. غدد چربی پـوسـتِ سـر مـادهای چرب و روغنی ترشح مـیكـنـنـد كـه مـنـبـع مـواد مـغـذی و تقویتی، براقكننده، و عامل سیاهی موست. تغذیۀ مو ازطریق جریان خون صورت میگیرد و بهطور خـارجـی امـكـانپـذیر نیست.
صفحه 9:
پاتــوق؛ خانهموزۀ بتهوون، یک هایپرمارکت فرهنگی
تهران، خیابان میرزای شیرزای، نبش کوچۀ یازدهم، «خانهموزۀ بتهوون».
اسم شناسنامهداری در موسیقی ایران که نامها و آثاری بزرگی به تاریخش گره خوردهاند. حالا 65سال از افتتاح آن مغازۀ کوچک خیابان منوچهری میگذرد و «فروشگاه بتهوون» تاکنون چندبار با وسعتگرفتن کارهایش جا عوض کرده تا رسیده به این خانه که موزه هم هست. این «خانهموزه» پانزدهم شهریور امسال، به مناسبت 95سالگی کریم چمنآرا، بنیانگذار مرکز بتهوون، افتتاح شد و مدیریتش را بابک چمنآرا برعهده دارد.
صفحه11:
بــهروز؛ سالینو؛ زیبای ایرانی
«سالینو» نام یک برند شال و روسری ایرانی است که تولید آن 11سال قبل به نام «بورسالینو» در کشور ترکیه آغاز شد و پس از یک دهه فعالیت موفق، امسال به ایران انتقال یافت تا تمام مراحل تولیدش در داخل کشور انجام پذیرد.
صفحه13:
بهروز؛ دریم گالری؛ کلکسیـون خوشرنگ
«دریم گالری» مجموعهای از دستدوختههای رنگارنگ است که برای فصل پاییز مانتوهای خوشرنگ را به کلکسیون گرمش افزوده است.
صفحه15:
ویترین؛ گرم، پاییزی، زنانه
صفحه16:
ویترین؛ گرم،پاییزی، مردانه
صفحه 17:
روجلدی، لیلا بلوکات در شیروان داغ
«لیلا بلوکات» از جمله بازیگرانی است که شهرتش را خرج تأسیس خیریۀ کودکان بیسرپرست کرده و حالا هفت سال است که مرکز «مهر لیلا» را اداره میکند.
او این روزها در نمایش «شیروانی داغ» روی صحنۀ تئاتر است و بهزودی پس از پنج سال دوری از تلویزیون با سریالهای «از یادها رفته» و «گرگ و میش» به چشم مخاطبان جعبۀ جادو میآید.
صفحه18:
7 تـریـن؛ یک گلچین ضدافسردگی
نوازنده، آهنگساز و تنطیمکنندۀ ترانههای پرانرژی و خوشریتم این روزهای موسیقی ایران است و سابقۀ تدریس در دانشکدۀ موسیقی و همکاری با ارکسترهای سمفونیک را نیز در کارنامهاش دارد. امید حاجیلی با ترانههایش فضای ذهنی شنونده را شاد میکند و به جهانش رنگ میدهد؛ به همین دلیل میگویند آثارش ضدافسردگی است.
صفحه19:
خنیــا؛ بزرگداشت ایرج سالار آوای ایران
آیین رونمایی از قطعۀ تصویری «آوای ایران»، که بزرگداشتی برای حسین خواجهامیری (ایرج) بود، از طرف سالار عقیلی و حامی مالی این اثر، 28ام آبان در نگارستان شهر برگزار شد. سالار عقیلی در بخشی از این آیین گفت: «من از کودکی به هنر استاد ایرج علاقهمند بودم و همواره به عنوان مخاطب به شنیدن صدای ایشان غبطه میخوردم. این همکاری را نهتنها یک پروژۀ کاری، بلکه ادای دینی میدانم به ساحت این استاد.
صفحه20:
روی خــط شهــرت؛ گلزار و عکس کتاب پانتهآ بهرام و جنجال دلدادگان
دستمزدش را ندادند. برای ضبط پایان سریال دلدادگان نیامد. سازندگان سریال پایان قصه را تغییر دادند. قسمت پایانی سریال پخش شد. مردم شاکی شدند که «پس شخصیت بهرام چی شد؟» سازندگان سریال اعلام کردند برای ضبط نیامد و... خلاصه میان اهالی این حرفه دعوا بالا گرفت.
صفحه21:
روزنگار؛ با مشاهیر متولد آذر
صفحه22:
روی پــــرده؛ فیلم «خانم یایا»؛ گشت غیرمنتظرۀ باجناقها در تایلند
اگر بهواسطۀ حضور بازیگران مطرح و محبوب سینمای کمدی نظیر رضا عطاران، حمید فرخنژاد و امین حیایی فیلم «خانم یایا» را برای تماشا انتخاب کنید تا با دیدنش از خنده رودهبر شوید، قطعاً اشتباه میکنید.
صفحه23:
ستاره؛ ساعد سهیلی؛گشت بیپایان ساره بیات؛ آرامــش در همهمه حضور
باید او را متولد سینما دانست. پدرش کارگردان نامدار این سرزمین است و خودش نیز با بازی و کار در فیلمهای پدرش (مثل گشت ارشاد) موفق شده خودش را بهعنوان یک شخصیت مستقل به اهل حرفۀ سینما بباوراند.
صفحه25:
روی صحنــه؛ «تروما»؛ نمایشی که زندگیست
نویسنده و کارگردان: افسانه ماهیان
بازیگران: طناز طباطبایی، کاظم سیاحی، شقایق دهقان
طراح صحنه، لباس و نور: منوچهر شجاع
آهنگساز و طراح صدا: محمدرضا جدیدی
محل نمایش: تماشاخانۀ ایرانشهر
سالن استاد ناظرزاده کرمانی
مدت زمان نمایش: 80 دقیقه
دورۀ اجرا: از آبان ۱۳۹۷
بهای بلیط: 30 – 60 هزارتومان
صفحه26:
شبــــکۀ خارجی؛ سریال «دیوانه»؛ فانتزی فرار از غم به آینده
مینیسریال داغ «دیوانه» (Maniac)، محصول جدید شبکۀ نتفلیکس، ساختۀ کری فوکوناگا، که جونا هیل و اما استون گروه اصلی ستارگان آن را شکل میدهند، معجونی از همۀ ژانرهای سینمایی با حالوهوای اثری روانکاوانه است که در قالبی هوشمندانه و جذاب، به غمها و دردهای درونی انسانها و نحوۀ پشتسر گذاشتنشان میپردازد. این سریال داستانی شجاعانه، ترسناک، اعتیادآور و در نوسان بین واقعیت و فانتزی دارد که با دیدن آن مخاطب خیلی زود از خود خواهد پرسید چه چیز واقعیت است و چه چیز نیست.
صفحه28:
کار دست؛ اوریگامی؛ هنر ساخت شکل با تا کردن کاغذ
فقط یک کاغذ صاف، نرم و در عین حال مقاوم لازم است تا بتوانیم در عرض چند دقیقه یک شکل زیبا بسازیم و دکورش کنیم. «اوریگامی»، همان هنر ساخت شکل با تا کردن کاغذ است که از ژاپن برخاسته و حالا محبوب جهان شده است.
در این شمارۀ انار، نحوۀ ساخت یک گل سرخ را با فیلم آموزشیاش دوره میکنیم و اگر مقبول افتاد در شمارههای آینده نیز کاردستیهای دیگری را در همین سبک منتشر خواهیم کرد.
صفحه29:
چامـــه؛ پادکست «شرقی غمگین برای چشمهات» از سجاد افشاریان
رادیو «شرقی غمگین» از جمله پرمخاطبترین پادکستهای یک سال اخیر است که به نویسندگی و اجرای سجاد افشاریان در اختیار مخاطبان قرار گرفته است. نام رادیو از نمایش «شرقی غمگین» اثر همین هنرمند گرفته شده که خودِ نمایش هم به وقت اجرا با استقبال بینظیری روبهرو شد.
صفحه30:
منهـای جسم؛ چالش پایانناپذیر منِ امروز بـا منِ آینده
هرکدام از ما یک «من ِ امروز» و یک «من ِ آینده» داریم. انرژی و زمانی که بـاید برای رشد فردیمان سرمایهگذاری کنیم چالشی است میان این دو. «من امروز» دلش میخواهد به گردش برود؛ خرید کند یا پولش را صرف امور غیرضروری کند، اما «من آینده» دوست دارد که «من امروز» مهارتهای مختلف را در خودش پرورش دهد؛ مثل مدیریت زمان؛ یا در زمینهای خاص مدرکی کسب کند و... .