
فن؛ هفتهنامۀ ورزشی، شمارۀ هشتم، /
فن؛ هفتهنامۀ ورزشی اپلیکیشن کوزه
شمارۀ هشتم
16مرداد1397
سردبیر: مهدی همدانی
دبیر تحریریه: سعیده فتحی
دبیرعکس: مجتبی صالح
تدوین: نسیم نوریآزاد
طراح و صفحهآرا: علی گنجوی
با سپاس از: مهدی هژبری، فرهاد اشراقی، آرش محمدی، فرخ حسابی، زاوش محمدی و مهدی یکتا
عکس جلد: وریا غفوری در قاب مجتبی صالح
صفحۀ 4: وقت افاضه
بدونشک اجرایی شدن قانون منع بهکارگیری بازنشستگان در عرصههای اجرایی باعث خواهد شد بعضی از مدیرانی که علاوه بر بازنشسته بودن ازنظر شغلی، بهلحاظ رفتاری و ادبیات گفتاری هم بازنشسته و حتی مردود بهحساب میآیند، از این عرصه خارج شوند و جای خودشان را به مدیران جوانتری بدهند که هم انرژی بیشتری برای کار دارند و هم دستکم طرز برخورد با اصحاب رسانه را میدانند. حداقل اینکه شاید با رویکارآمدن مدیران جدید، هیچکس در آستانۀ روز خبرنگار به خودش اجازه ندهد سؤالهای خبرنگاری را حتی در حد «عمهجانِ» خودش هم نداند!
صفحۀ 8: گفتگو با وریا غفوری؛ ستارۀ این روزهای استقلال
بدون تردید بهترین بازیکن مسابقۀ ذوبآهناستقلال وریا غفوری بود؛ چهرهای که در قیاس با فصل گذشته حالت هجومیتر به خود گرفته و توانست هر دو گل آبیپوشان پایتخت را در فولادشهر به ثمر برساند. پس از خط خوردنش از لیست مسافران اعزامی به جام جهانی، کمتر کسی فکر میکرد که فصل جدید را با این اقتدار و آمادگی شروع کند. اما غفوری حالا خلاف این قاعده را ثابت کرده است؛ ستارهای که همچنان به حضور در تیم ملی امیدوار است، چه کارلوس کیروش بماند و چه نماند.
صفحۀ 10: خشم خداداد در نود
آن طور که از قبل قابل پیشبینی بود ، اتفاقات رخ داده در رشت یکی از مهمترین سوژههای برنامه شب گذشتۀ 90 محسوب شد. اصطکاک شدید میان خداداد عزیزی و هواداران سپیدرود رشت کار را به جایی رساند که عادل فردوسیپور قسمتی از وقت برنامۀ دوشنبه شب خودش را به این ماجرای جنجالی اختصاص داد. البته نقد داوری جدال ذوبآهناستقلال این مصاحبۀ اختصاصی با علیرضا جهانبخش در انگلیس هم از جمله بخشهای دیگر این برنامه محسوب میشد که در نوع خودش جالب توجه بود.
صفحۀ 1: گفتگو با زلاتکو کرانچار
آخرین بار که فوتبال ایران در رقابتهای المپیک حاضر شد سال 1976 در مونترال کانادا بود. البته پس از آن یک مرتبۀ دیگر هم به این مسابقات صعود کردیم، یعنی تیمملی ایران به المپیک 1980 مسکو صعود کرد، ولی در آن حاضر نشد. حالا دوباره بساط تیم ملی امید پهن شده است و این بار امیدواریم که بتوانیم با هدایت زلاتکو کرانچار، طلسم 44سالۀ عدم حضورمان در المپیک را بشکنیم. اتفاقی که سرمربی کروات این تیم امید فراوانی به تحققش دارد.
صفحۀ 11: اولین تجربۀ آسیایی بانوان شمشیرزن در جاکارتا
رشتۀ شمشیربازی در آسیا حرف اول را میزند و درحالحاضر کشورهایی مثل کرۀ جنوبی، چین، ژاپن و هنگکنگ قَدرقدرتهای این رشته بهحساب میآیند.البته ایران هم در رشتۀ سابر یکی از تیمهای قدرتمند محسوب میشود. درمجموع اگر بخواهیم شمشیربازی آسیا را با دیگر کشورها مقایسه کنیم، کشورهای آسیایی در این رشته حرف اول را میزنند.ایران سه تیم به بازیهای آسیایی جاکارتا اعزام خواهد کرد.
صفحۀ 13: گفتگو با کیانا باقرزاده؛ شمشیرزن تیمملی
اگر تا چند وقت پیش، فقط تیم سابر پسران در میادین بینالمللی میدرخشید و همیشه اخبار موفقیتش راهی رسانهها میشد، حالا دختران سابریست هم قد علم کردهاند و مسئولان ورزش را مجاب کردند با اعزام این تیم به مسابقات آسیایی جاکارتا موافقت کنند. یکی از اعضای تیم چهارنفرۀ سابر ایران کیانا باقرزاده است که در مسابقات قهرمانی جهان که بهتازگی تمام شده است، خوش درخشید و پیروزی او برابر وزیر ورزش ونزوئلا به نقطۀ اوج عملکردش تبدیل شد.