
فن؛ هفتهنامۀ ورزشی ، شمارۀ هجدهم، /
فن؛ هفته نامۀ ورزشی اپلیکیشن کوزه
شمارۀ هجدهم
24مهر1397
سردبیر: مهدی همدانی
دبیر تحریریه: سعیده فتحی
دبیر عکس: مجتبی صالح
تدوین: نسیم نوریآزاد، سیدمحمدحسین داستان
گرافیک و صفحهآرایی: فاطمه قنائی
ویراستار: سارا مطلوب
با سپاس از همکاری: فرهاد اشراقی، آرش محمدی، نصیر مقدری، زاوش محمدی، مهدی زارع و مهدی هژبری
شرح جلد: شاهین ایزدیار در قاب مهدی زارع
صفحۀ4: وقت افاضه
حرفهایی که دستیار کارلوس کیروش بر زبانآورد و کلمات نامناسبی که با آنها حمید استیلی را مخاطب قرار داد، با واکنش بسیار تند جامعۀ فوتبال ایران توأم شد. البته سؤال مهم و نکتۀ مبهم این است که چرا فدراسیون فوتبال به همین راحتی اجازه میدهد مربیان تحت قراردادش خطاب به چهرههای شناسنامهدارِ فوتبال ایران چنین کلمات زشتی به کار ببرند، اتفاق بسیار تلخی که سکوت و انفعال فدراسیون بر میزان تلخی آن میافزاید!
صفحۀ 5: عملکرد فوقالعادۀ کاروان ایران در بازیهای پاراآسیایی جاکارتا
۵۱ مدال طلا، ۴۲ نقره، ۴۳ برنز و در مجموع ۱۳۶ مدال حاصل تلاش ورزشکاران ایران بود که در نهایت جایگاه سومی ایران را برای اولین بار در بازیهای پاراآسیایی تثبیت کردند و نوشتند «توانستیم»!
صفحۀ 7: شاهین ایزدیار؛ سلطان صید طلا از آبهای جاکارتا
مرد است و قولش؛ حتی اگر پنج طلا از جاکارتا صید کرده باشی، باید کار را تمام کنی. کسی که همه او را با مایکل فلپس مقایسه میکنند نباید شکست بخورد. آنها میخواهند تا سالیان سال بگویند «ماهی طلایی ایران را شکست دادم.»
صفحۀ 8: مرتضی مهرزاد؛ از نانوایی تا آسمانخراشی آسیا
شهریور ۱۳۶۶ وقتی مرتضی مهرزاد به دنیا آمد، نه قدش بلندتر از نوزادهای دیگر بود و نه هیچ اثری از بیماری در ظاهرش دیده میشد، اما وقتی مرتضی کلاس پنجم ابتدایی بود، تغییری ناگهانی باعث شد...
صفحۀ 12: گفتگو با امید ابراهیمی؛ بهترین بازیکن ایران در جام جهانی روسیه
به اعتقاد اغلب کارشناسان، امید ابراهیمی بهترین بازیکن ایران در جام جهانی روسیه بود، بازیکنی که جداییاش از استقلال باعث افت کارایی خط هافبک این تیم شده، اما خودش معتقد است که آبیپوشان حتی بدون او هم میتوانند در ادامۀ مسابقات موفق ظاهر شوند.
صفحۀ 15: شجاعی: رکوردها را باید در آلبوم و دفترچهخاطرات نگه داشت
وقتی در پاییز سال 84، برانکو ایوانکوویچ پسرک خوشتکنیک جنوبی تیم سایپا را به اردوی تیم ملی دعوت کرد،کمتر کسی تصور میکرد که «مسعود شجاعی» بتواند از ماراتن رسیدن به جام جهانی 2006 بهسلامت عبور کند و در فهرست نهایی قرار بگیرد، اما شجاعی در تیم ملی ماندگار شد تا رکوردها را یکی پس از دیگری بشکند.